Τηλέφωνο: 2295 073 079

H εταιρεία ΠΑΡΜΑΚΛΗΣ διαθέτει μία ιδιόκτητη έκταση 6.500 τ.μ. για την φιλοξενία σκαφών διαστάσεων έως και 15m. Κατά την φύλαξη των σκαφών τηρούνται όλοι οι κανόνες ασφάλειας και προστασίας των σκαφών.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τη μεταφορά και τη καθέλκυση σκαφών με σύγχρονα τεχνικά μέσα και τηρώντας όλους του κανόνες ασφαλείας.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την περιποίηση όλων των μερών του σκάφους σας. Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στα δερμάτινα και πλαστικά μέρη του σκάφους σας, φροντίζοντας τα ξεχωριστά.

Οι ιδιοκτήτες σκαφών αναζητούν ποιοτικά καύσιμα, που μπορούν να βοηθήσουν στην καλύτερη δυνατή καύση και άρα οικονομία στην κατανάλωση, χωρίς κατάλοιπα και προβλήματα στις μηχανές.

Στην εταιρειά μας θα βρείτε μία γκαμά από καινούργια και μεταχειρισμένα σκάφη. Μπορείτε να έρθετε να τα δείτε από κοντά και να τα δοκιμάσετε εν πλω.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

H εταιρεία ΠΑΡΜΑΚΛΗΣ είναι μια επιχείρηση πολλών ετών όπου οι δραστηριότητές της καλύπτουν όλο το εύρος των σκαφών θαλάσσης από την πώληση και την ανταλλαγή τους εως το service, τα ανταλλακτικά & αξεσουάρ, την μεταφορά και το parking.

Περισσοτερα

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθυνση: Λεωφορος Ωρωπού Χαλκουτσίου
    Πόλη: ΩΡΩΠΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 19015

  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ. 1: 2295073079
    Τηλ. 2: 6931565085 - Κιν.: 6931565068
Top